سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 

مسئولیت ما، مسئولیت تاریخ است؛ بگذارید بگویند حکومت دیگری بعد از حکومت علی بود به اسم حکومت خمینی که با هیچ ناحقی نساخت تا سرنگون شد؛ ما از سرنگونی نمی ترسیم، از انحراف می ترسیم... ***شهید غلامعلی پیچک***

درباره وبلاگ

قابــی به وسـعـتِ ضــربان ِ زمــان
لوگو
قابــی به وسـعـتِ ضــربان ِ زمــان
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 18
  • بازدید دیروز: 531
  • کل بازدیدها: 445564
کاریکلماتوریست
دلنوشته های یک خبرنگار جنوبی
صفحه نخست                  ATOM                 عناوین مطالب            نقشه سایت
دوشنبه 92 مرداد 14 :: 10:0 صبح ::  نویسنده : محمد پای بست
خبرنگار فردی است که ذهنش از قید کلمات بی‌شمار پر است و قصد دارد جسورانه از اعماق کلمات زیاد خارج شده و در دریای بیکران «خبر» خلاصه شود.

به روز خبرنگار نزدیک می‌شویم و این روز را به پاس زحمات جهادی تلاشگران عرصه خبر گرامی می‌داریم.
خبرنگار، این قشر دردمند، که در عظمتش درد دل‌ها نهفته است، بی‌شک خود را فدای شنیدن سنگ پاره‌های زبان مردمش می‌کند و از خود پلی می‌سازد به خدا، تا مبادا سخن دردمندی بر زمین بماند و به گوش شنونده‌ای نرسد.

در پس این ذهن مشوش، که باید از دامانش صداقت فوران کند و امید بهروزی را در ذهن نهادینه کند، افکار ناسالمی پرورش یافته است که کمتر کسی از آن با خبر است، افکاری که مدام روح نحیف این قشر فرهیخته را مثل خوره در خفا می‌خورد و از رشد یک روح شاد در وجود یک خبرنگار جلوگیری می‌کند.

قشر عظیمی که همچون شریان وظیفه خطیر احیای اخبار یک جامعه را بر گردن دارد و در راه اطلاع رسانی صحیح به هم وطن و هم نوع خویش چه خطرها که به جان نمی‌خرد و چه سختی‌ها که نمی‌کشد.

آرزوی هر خبرنگاری است که عوام از زحمت تولید یک خبر با خبر شوند و این درک در جامعه فراگیر شود که انتشار یک خبر ارزش واقعی خود را پیدا کرده و به استماع عموم برسد.

حرفه‌ای که شب و روز ندارد، عصر ارتباطات به او نیاز وافر دارد، در اطلاع رسانی نقشش انکار شدنی نیست، باید همواره در پی خبر باشد و با خبر، باید با قبول خطرهای فراوان، از مرزها نیز گذر کرده و به واقع «خبرنگاری» کند.

خبرنگار صادقانه می‌نویسد، می‌نویسد برای ساختن فرهنگ غنی، می‌نویسد برای ساختن کشوری آباد و آزاد، برای ساختن بهترین‌ها برای ایران و ایرانی؛ اینان همواره در عمق جامعه زندگی می‌کنند و سلامت فرهنگی و فکری هر جامعه‌ای، مرهون تلاش‌های شبانه روزی آنهاست.

روز خبرنگار، روزی است که گویی قلم، این مقدس‌ترین عامل سوگند آسمانی بار دیگر به مظهر درخششی تبدیل شده که حکایت‌گر زندگی درخشان ره پویانی می‌شود که همواره با قلم پیوندی جاودانه بسته‌اند.

روز خبرنگار، سرود ماندن در ورطه نوشتن، حکایت پابرجایی در دنیای کلمات و واژه‌ها و عامل تابندگی دگرباره اندیشه‌های انسانی است.

در میهن اسلامی‌مان چه در دوران هشت ساله جنگ تحمیلی و چه پس از آن شاهد از خود گذشتگی‌ها و از جان گذشتگی‌های خبرنگاران رشید میهن عزیزمان در امر تهیه واقعیات و دفاع از آزادگی و اسلام بوده‌ایم.

دفاع مقدس ملت ایران در مقابل تجاوز بیگانه فصلی تأثیرگذار در تاریخ این رمز و بوم است که بخشی از آن ماحصل تلاش خبرنگاران، نویسندگان و روزنامه‌نگارانی بود که با هدف اطلاع‌رسانی و نیز انتقال فرهنگ اسلامی انقلابی جبهه، به این معرکه وارد شده بودند.

17 مرداد به یاد خبرنگار رشید عرصه قلم «محمود صارمی» که در سال 1377 به همراه هشت نفر از اعضای کنسولگری ایران در مزار شریف افغانستان توسط نیروهای افراطی طالبان به شهادت رسید به عنوان روز خبرنگار نام‌گذاری شد.

صارمی بدان خاطر به شهادت رسید که تا لحظات آخر سخن جز حق و حقیقت نگفت و تا آخرین نفس پای اعتقاد و آرمان خویش ایستاد.

باشد که در این روز به نحو شایسته ای از «فعالان» این عرصه تقدیر به عمل آید و کمی هم از دردهای دل اهل خبر هم شنیده شود که چه می‌کنند و چه می‌خورند و چه می‌خواهند.



موضوع مطلب :



 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب